LTBH – 24 SEPT 2011

Zaterdag 24 september 2011 is het tijd voor Let there be House in de Gigant te Apeldoorn. HOUSE is een harmonieuze muziekstroming waar het draait om sfeer, gezelligheid en saamhorigheid. Iedereen verstaat deze universele taal. Iedereen is verschillend, maar samen vormen we deze nacht één geheel.

Met de line-up wil de organisatie deze positieve energie uitstralen en dat doet deze met drie wonderschone Diva’s. Estroe zal ons deze nacht op heerlijke house, minimal en techhouse trakteren. Het voorprogramma wordt verzorgd door Johanna Mercker en Mirella Kroes. De heilzame werking van muziek zal zaligmakend door onze oren klinken. Oren kunnen niet kijken, maar onze ogen zullen verblind worden door de schoonheid van deze dames. Naast de video beelden van VJ Klad TV wordt deze avond gehosted door onze eigen ambassador MC Lou-E. Natuurlijk zijn de mannen op deze editie van harte welkom, maar laten we wel duidelijk zijn: The ladies are in control!

Deze club avond is inmiddels een cultureel begrip geworden en trekt liefhebbers van de echte house muziek, maar is zeker ook de aangewezen plek om relaxt een drankje te drinken en heerlijk bij te kletsen. Een avond met een toegankelijke sfeer waar je vijf uur lang kunt genieten van gezelligheid en saamhorigheid, dus 24 september stappen we even uit de dagelijkse sleur om samen te genieten van het echte warme housegevoel.