LTBH – 25 SEPT 2010

Newstyle vs Classics

Zaterdag 25 september 2010 is het tijd voor Let there be House in de Gigant te Apeldoorn. Deze club avond is inmiddels een cultureel begrip geworden en trekt liefhebbers naast die-hard party animals. Een avond met een toegankelijke sfeer waar je vijf uur lang kunt genieten van gezelligheid en saamhorigheid. Het popprogramma van Gigant staat in de september maand geheel in het teken van de jaren 90, dus stappen we even uit de dagelijkse sleur om samen te genieten van het echte warme housegevoel.

We gaan deze editie samen met Miss Monica terug naar de roots in A trip down memory lane. Deze Stereo diva zal Newstyle vs Classics door ons soundsystem pompen. Met all time favourites kun je aantonen hoe het allemaal begon en met eigentijdse tracks bewijzen we dat deze way of life nooit zal eindigen.
Ferreck Dawn is een hedendaagse producer die met een samensmelting van deep house en tech house, of een totaal onverwachte crossover, aantoont dat deze muziek stroming nog steeds evolueert.
Het voorprogramma wordt verzorgd door Carlos Villarroel. Deze man is grotendeels verantwoordlijk voor de ontwikkeling van onze lokale house scene en hij zal ons op speciaal verzoek trakteren op regelrechte audiocouture uit zijn muziekcollectie. Naast de video beelden van VJ Klad TV wordt deze avond gehosted door onze eigen ambassador MC Lou-E.