LTBH – 30 JAN 2010

My house is your house!

Zaterdag 30 januari 2010 is het tijd voor Let there be House in de Gigant te Apeldoorn. Stap uit de dagelijkse sleur en kom genieten van gezelligheid en saamhorigheid. Dit is een avond met een toegankelijke sfeer en het echte warme housegevoel. My house is your house and your house is mine!

Arjuna Schiks zal ons deze avond met zijn LIVE optreden meenemen naar een energiek niveau. Zijn stijl wordt gekarakteriseerd door een melodische en voornamelijk warm electronische vibe. Hij draaide onder andere op Mystery Land, Dance Valley en in Paradiso.

Rene Amesz hoeft eigenlijk geen introductie meer, hij weet met zijn opvallende eigen stijl continue de nodige vernieuwing in de housescene te brengen. Deze man is als producer wereldberoemd, dus wij zullen deze avond genieten van zijn HOUSE taste. Het voorprogramma wordt verzorgd door Ovis & Row Sunshine. Speciaal voor deze gelegenheid zetten zij een energieke back 2 back sessie neer. Naast de video beelden van VJ Klad TV wordt de avond gehosted door onze eigen ambassador MC Lou-E.

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*