LTBH – 12 DEC 2010

We all become as One!

Zaterdag 12 december 2009 is het tijd voor Let there be House in de Gigant te Apeldoorn. HOUSE is een harmonieuze muziekstroming waar het draait om sfeer, gezelligheid en saamhorigheid. Iedereen verstaat deze universele taal. Iedereen is verschillend, maar samen vormen we deze nacht één geheel.

Met de line-up willen wij deze positieve energie uitstralen en dat doen we met drie wonderschone Diva’s die het afgelopen jaar samen op de mainstage van Extrema festival hebben geschitterd. De heilzame werking van muziek zal zaligmakend door onze oren klinken. Oren kunnen niet kijken, maar onze ogen zullen verblind worden door de schoonheid van deze dames.

Eva Maria laat ons horen en voelen wat HOUSE voor haar inhoudt. Ze staat garant voor een dansbaar en warm geluid. Martine heeft vaak back 2 back gestaan met Eva, maar nu mogen we haar eindelijk solo aan het werk zien.
Om het helemaal sluitend te maken zal niemand minder dan Isis ons haar liefde voor HOUSE laten horen. Deze liefde is de grootste drijfveer, waarmee zij al jaren wederzijds respect afdwingt in de keiharde dance scene. Als ambassadrice voor OxfamNovib leverde zij onlangs, in samenwerking met ID&T, het album Pulse af. Een mixcompilatie waarbij de opbrengst in zijn geheel naar het goede doel gaat.

Natuurlijk zijn de mannen op deze editie van harte welkom, maar laten we wel duidelijk zijn: The ladies are in control!

Meer info en voorverkoop adressen op: www.lettherebehouse.com en www.gigant.nl

We are all Equal, house makes us become all as One!

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*