LTBH – 12 SEP 2009

Experience the sound of the Future!Let there be House – Michel de Hey

Zaterdag 12 september 2009 is het tijd voor Let there be House in de Gigant te Apeldoorn. Met deze club avond laten wij horen waar de veel omvattende term HOUSE voor staat. Een muziekstroming waar het draait om sfeer, gezelligheid en saamhorigheid. Het echte warme housegevoel. Mis deze editie niet, want het gaat deze keer een hele legendarische avond worden.

Met grote trots knallen we er dit tweede seizoen vol in met Michel de Hey. Deze Rotterdammer is al jaren een gevestigde naam als het gaat om pompende funky techno house. Inmiddels heeft hij zowel in binnen als buitenland zijn status ruimschoots verdiend. Na jaren wordt hij nog steeds geroemd om zijn Future club avonden in de legendarische club Nighttown. Zijn sets staan bol van de nieuwste house muziek, muziek dat in sommige gevallen zelfs nog niet uitgebracht is. Deze avond gaan wij zijn vooruitstrevende visie op HOUSE beleven!

Om de avond met een diepe warme underground sound te ondersteunen hebben wij Roy El Kei gevraagd zijn funky touch hier aan toe te voegen. Het voorprogramma wordt verzorgt door Sven Kay. Hij stond dit jaar als onze lokale held op het podium van Dancetour. Naast de video beelden van VJ Klad TV zal deze avond gehosted worden door onze eigen ambassador MC Lou-E.

Meer info en voorverkoop adressen op: www.lettherebehouse.com en www.gigant.nl

Experience Future House!

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*