LTBH – 23 MAY 2009

Zaterdag 23 mei 2009 vindt alweer de 4e editie van ‘Let There be House’ in de Gigant te Apeldoorn plaats. Een avond met een toegankelijke sfeer, waar het draait om gezelligheid en saamhorigheid. Het echte warme housegevoel. Dance Concepts wil met deze club avonden laten horen wat er zich de afgelopen jaren in de dance scene heeft afgespeeld. Mis deze editie niet, want het gaat wederom een legendarische avond worden.

Om de avond helemaal compleet te maken zal Olav Basoski ons meenemen in zijn vertaling van HOUSE. Deze legendarische house artiest staat bekend om zijn uplifting club house sets met hier en daar wat rock elementen. Olav Basoski is opgegroeid in het discotijdperk van de late jaren ‘70 waarin hij geïnspireerd werd door de radioprogramma’s van mixpionier Ben Liebrand. Als producer ontwikkeld hij begin jaren 90 zijn eigen housestijl en wordt daarmee internationaal succesvol. Hij bracht o.a. samen met Erick E platen uit onder zijn eigen naam en onder pseudoniemen als Sil en Pancake op het voor hen speciaal opgerichte Rhythm sublabel WORK.

Op deze avond wordt het voorprogramma door Ovis & Joah verzorgt. Zij zullen speciaal voor deze gelegenheid een back 2 back sessie neerzetten. Naast de video beelden van VJ Klad TV zal deze avond gehosted worden door onze eigen ambassador MC Lou-E.

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*