LTBH – 31 JAN 2009

Let there be 2009!

31 januari – Let there be House – Poppodium Gigant

Happy Overwhelming Universal Sound Experience
Zaterdag 31 januari 2009 vindt alweer de 3e editie van ‘Let There be House’ in de Gigant te Apeldoorn plaats. Een avond met een toegankelijke sfeer, waar het draait om gezelligheid en saamhorigheid. Het echte warme housegevoel. Dance Concepts wil met deze club avonden dan ook real HOUSE laten horen. Mis deze editie niet, want dit is een avond voor de echte liefhebber.

Om de avond helemaal compleet te maken zal Eric de Man de juiste track op het juiste moment laten knallen tussen de muren van Gigant. Eric de Man word geprezen om zijn sets, omdat hij luistert naar het publiek waarvoor hij op dat moment staat en niet voor zijn eigen ego gaat. Een avond met deze man achter de decks is een avond om nooit te vergeten. Zorg ervoor dat je deze editie de gehele avond tot het eind meepakt, want deze legende uit de underground scene zal je met zijn opzwepende sound en techniek detijd doen vergeten!

Eva Maria is een schoonheid om naar te kijken, maar ook iemand die ons absoluut kan laten horen en voelen wat HOUSE inhoudt. Natuurlijk kennen we deze dame van haar optredens op de bekende festivals en in clubs zoals o.a.; Extrema, Awakenings, Paradiso, Panama en Club 11. Daarnaast staat ze garant voor een groovy en warm dansbaar geluid. Op deze avond wordt het voorprogramma door Harmen Ebbinge verzorgt. Hij zal speciaal voor deze gelegenheid een aantal vinyl classics draaien. We kennen deze man uit club Poema in Utrecht, maar we mogen zijn legendarische back 2 back avonden genaamd ‘Audio Shack’ in Apeldoorn ook zeker niet vergeten. Naast de video beelden van VJ Klad TV zal deze avond gehosted worden door onze eigen ambassador MC Lou-E.

Wij zullen jullie het familie gevoel van House teruggeven. Let there be 2009!

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*