LTBH – 14 JUN 2008

14 June – Kick-Off – Let there be House – Poppodium Gigant

Wij zullen jullie het familie gevoel van House teruggeven!

Zaterdag 14 juni 2008 is de kick-off van Let there be House in de Gigant te Apeldoorn. Dance Concepts zal met deze avond proberen het housegevoel van vroeger terug te brengen. Dit thema slaat een brug tussen de scène van toen en de House helden van nu. Kortom een afspiegeling van House in de breedste zin van het woord en een avond die daarmee interessant is voor de ravers van toen en de clubbers van nu. Het is de organisatie van Let there be House gelukt een geweldige line-up neer te zetten voor de aftrap. Mis deze eerste editie niet, want dit zou wel eens een succesvolle reeks kunnen gaan worden.

De legendarische Club iT in Amsterdam zijn we vandaag de dag nog steeds niet vergeten. Dit is nou net de club waar Dimitrie Siliakus, beter bekend als Tony Cha Cha, zijn eerste echte grote optreden had. Nu kennen we Tony Cha Cha als één van de hipste en populairste house helden van het moment, daarnaast is hij tevens ambassadeur voor de stichting DJ’s 4 Freedom. Hij is dan ook de aangewezen persoon om ons deze editie de House van nu te laten horen. We zullen absoluut wat producties van zijn eigen hand gaan horen, want deze man is vaak in de studio met Sidney Samson te vinden. De plekken waar hij heeft gedraaid zijn zeker niet de minste: Dance Valley, Mysteryland, Nopeisdope, Ex Porn Star en Bliss deluxe.

Natuurlijk mogen we Parkzicht in Rotterdam ook niet vergeten als groot aandeelhouder in de ontwikkeling van de house cultuur in Nederland. Daarom zal niemand minder dan Ricky da Dragon, één van de residents van toen, ons trakteren op een echte oldskool club set. Ricky da Dragon is bekend van zijn optreden in onder andere het legendarische radioprogramma van de AVRO, For those who like to groove. Deze man staat garant voor een ouderwets party gevoel. De avond zal bovendien worden ondersteund door regionale helden als; Tjabelski, Ovis, Di Larou en BeSquare LIVE. Naast de video beelden van VJ Klad TV zal deze avond gehosted worden door MC Lou-E.

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*